Més de 120.000 persones han rigut amb “Mucha Tontería” des de la seva estrena a Barcelona a finals de 2017. Ara, Berto Romero presenta per primera vegada el seu nou monòleg a Tarragona.

Des que es va estrenar el show, Berto Romero ha omplert totes les sales de teatre, auditoris i palaus de congressos en què ha actuat penjant el cartell de sold out en totes les ocasions. En els dos anys d’espectacle, l’humorista ha girat per ciutats com Madrid, Barcelona, ​​Valladolid, Almeria, Múrcia, València o la Corunya, entre moltes altres. Un total de 113 actuacions, en les quals Berto Romero no ha deixat ningú indiferent amb les seves noves històries i cançons.
A “Mucha Tontería”, el públic es trobarà amb un còmic, un guitarrista i tota la tonteria necessària per no parar de riure. El seu títol és alhora una declaració d’intencions i una precisa descripció del seu treball sobre els escenaris durant els últims 20 anys. Berto Romero torna als escenaris amb un monòleg renovat i més «madur» però amb la mateixa habilitat de riure sobre els instints més bàsics i mundans.

Un show de què gaudiran tant els admiradors de l’humorista com els que no ho han vist mai en acció, si el que busquen és sortir del Palau de Congressos amb un somriure d’orella a orella després de tanta tonteria.
Berto TARRAGONA A3 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona