La prestigiosa companyia del Ballet de Moscou celebra els seus 30anys d’activitat. Per celebrar-ho arriba al Palau de Congressos de Tarragona el 14 d’abril,a les 18h, amb La Bella Dorment, una de les grans partitures per a ballet (juntament amb El Llac dels Cignes i Trencanous) compostes per Txaikovski.

Les entrades es poden comprar online anticipadament. Famílies (packs de 4 entrades) i grups (+ de 12 persones) poden gaudir d’importants descomptes. El mateix dia del ballet es podran comprar entrades directament a la taquilla del Palau de Congressos (la taquilla no disposa de datàfon).

Compra l’entrada

L’obra data de 1890 i correspon per tant a un romanticisme tardà. El que d’edulcorat i decadent pugui tenir aquest romanticisme en el conte de Perrault en el que es basa, queda compensat per una música inspirada, lluminosa, amb una coreografia de Marius Petipà, que va aconseguir un model mai superat.

Amb els millors solistes que integren el Ballet de Moscou en el qual destaquen els solistes Cristina Terentiev, Alexei Terentiev i Aleksandr Petrichenko sota la direcció de Timur Fayziev.

Durada: 60 1ª part + 20 min + 45 2ª part

Música: Piotr I. Txaikovski

Coreografia: Marius Petipà

ballet mosocu bellla dorment tour 2019 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona