2 de gener de 2023 | 20:00 h

CLASSIC STAGE PRESENTA EL BALLET “EL LLAC DELS CIGNES”

 

llac dels cignes

Ballet en dos actes i quatre escenes.

El Llac dels Cignes, una història d’amor, traïció i triomf del bé sobre el mal.

Ple de romanticisme i bellesa, el ballet El Llac dels Cignes és considerat el més espectacular del repertori de la dansa clàssica. La coreografia requereix una gran destresa i elevada capacitat tècnica en la interpretació dels personatges per part dels ballarins.
La duplicitat de caràcter, present en la puresa de la figura del Cigne Blanc i per la intriga del Cigne Negre, exigeix un elevat grau de dramatisme i virtuositat en la interpretació de la Ballarina Principal, especialment en el Grand Pas de Deux interpretat en els actes 2 i 3. Un altre moment de clímax és l’enlluernadora Dansa dels Petits Cignes.
El prestigi i la notorierat intemporal aconseguits per l’obra són motivats per la música inspirada de Pyotr Txaikovski, però també per la coreografia inventiva i expressiva de Marius Petipa que, relaciona el cos humà amb els moviments d’un cigne, desvetlla la genialitat, el potencial coreogràfic i creativitat artística. Un tema de pura poesia romàntica, on el bé triomfa sobre el mal.
Pyotr Txaikovski va compondre aquesta obra mestra de manera transcendental; la Suite Op.20 va perpetuar l’obra del compositor rus. L’èxit de les composicions de Txaikovski resulta de la seva capacitat d’expressar sentiments a través del llenguatge musical, creant melodies intenses i emotives.
Una producció clàssica, amb escenografies realistes d’una bellesa increïble, vestuari fet a mà amb sumptuosos detalls i un repertori de solistes i un cos de ball increïble.

Un moment imperdible i memorable. Un espectacle únic que quedarà en la memòria del públic. No t’ho pots perdre!

FITXA TÈCNICAllac dels cignes
Música PYOTR TXAIKOVSKI
Llibret VLADIMIR BEGICHEV i VASILY GELTZER
Coreografia MARIUS PETIPA i LEV IVANOV
Direcció Artística E.BESPALOVA
Escenografia CLASSIC STAGE
Vestuari: J.BARSKA

Durada: 140 minuts amb 20 minuts de descans.

tickets vermell 02 e1643108433545 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona