logo palau - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

 

EL PALAU FIRAL I DE CONGRESSOS DE TARRAGONA ATURA L’ACTIVITAT FINS A FINAL DE MES

L’Ajuntament de Tarragona va anunciar el 13 d’octubre, la suspensió de les activitats artístiques en equipaments municipals. El Palau Firal i de Congressos de Tarragona se suma a aquesta aturada de l’activitat per tal de combatre la propagació de la COVID19. La suspensió de l’activitat tindrà un mínim de 15 dies de durada i es rependrà segons l’evolució de la pandèmia.

Entre les activitats que no es podran dur a terme aquest mes d’octubre hi trobem l’espectacle BONA GENT de Quim Masferrer, que s’havia de celebrar aquest dissabte dia 17. L’actuació es post-posa pel 9 de maig de 2021. Aquelles persones que ja havien adquirit les seves localitats rebran un correu electrònic de la plataforma de venda d’entrades amb les indicacions per a la devolució de l’import o bé per a conservar les entrades per la nova data.

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona està molt compromès en la posada en funcionament de l’espai de forma segura. Per aquest motiu es va certificar amb el segell de Safe Tourism Certified, garantia d’implementació de les mesures necessàries per a fer front a la COVID19. En el moment en que el risc de contagi permeti tornar a posar en marxa l’activitat, el Palau de Congressos iniciarà de nou el seu calendari per a portar la cultura de forma segura als espectadors.