EL PERSONAL DEL PALAU DE CONGRESSOS RENOVA EL SEU CURS D’ATENCIÓ SANITÀRIA IMMEDIATA

El personal del Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha realitzat el curs d’Atenció Sanitària Immediata (ASI), una formació en primers auxilis i utilització del Desfibrilador Extern Automàtic (DEA), molt necessari per totes aquelles persones que treballen amb públic.

El 2012 va ser el primer any que el personal de manteniment i producció realitza aquesta formació i anualment en fa el reciclatge. Enguany s’han incorporat a l’equip el departament comercial i gerència.

A més de preparar-se per actuar en cas de necessitar una assistència sanitària immediata, els treballadors del Palau Firal i de Congressos de Tarragona  repassen els protocols a seguir a l’hora de coordinar els mitjans propis i externs.

Entre les diferents activitats realitzades s’ha recordat el procediment i utilització pràctica del Desfibril·lador Extern Automàtic, com  realitzar una correcta reanimació cardio pulmonar  RCP, com desinfectar i curar una ferida oberta o com immobilitzar un esquinç, entre moltes altres actuacions. D’aquesta manera el personal del Palau Firal i de Congressos de Tarragona assegura una correcta primera intervenció en cas de necessitat sanitària dels seus assistents i un protocol molt ben definit d’actuació en cas de sol·licitar suport extern.