EVENTS4ANIMALS 1ª FIRA ANIMALISTA I ECOLÒGICA A TARRAGONA

Diumenge 4 de març, de 12 h a 20 h, tindrà lloc la primera fira animalista i vegana de Tarragona al recinte firal del Palau de Congressos, situat davant l’estació RENFE. L’accés serà gratuït.

Els responsables d’aquesta iniciativa són Events4Animals, una organització vegana que es dedica a realitzar esdeveniments benèfics a favor dels Santuaris d’Animals d’Espanya. La fira s’adreça a tots els amants dels animals.

Què trobarem a la fira?

Dins la fira hi trobarem més de 60 estands, espais solidaris de diferents entitats animalistes, venda de roba, complements per animals, bijuteria, cosmètica, estands de restauració i begudes,  i un espai habilitat amb taules i cadires per dinar còmodament. El menjar que es podrà degustar durant la 1a Events4Animals de Tarraco serà 100% vegetal, apte per a vegans i no vegans: hamburgueses , pizzes, entrepans, burritos, reposteria…

A més, es podrà accedir a diferents xerrades. Es prega puntualitat en les xerrades ja que  l’aforament a les conferències està limitat a 100 persones.

Conferències:

  • 12:30h a 13:10h – Showcooking –  Vegan Factory
  • 13:15h a 14:15h – Taller de cosmética –  Maison Karité
  • 14:30h a 14:50h – Activismo en la calle – Anonymous for the Voiceless
  • 14:50h a 15:10h – Activismo en la calle –  Barcelona Animal Save
  • 15:15h a 15:55h – Events4Animals –  Óscar L. Sánchez
  • 16:00h a 17:20h – Educación canina –  David Ballabriga Ezquerra
  • 17:30h a 18:40h – Derecho Animal –  Laia García Aliaga – Abogada
  • 18:45h a 19:45h – Alimentación integral –  Manel Abadía

Activitats infantils

També hi ha programades dues activitats infantils a càrrec de Dekimba, una organització que treballa per ajudar als més petits a créixer considerant a la resta d’animals éssers a tenir en compte, respectar i protegir. A les 13 h s’impartirà un taller pensat per a nens a partir de 5 anys. L’activitat consistirà en la construcció de menjadors per a ocells amb materials reciclats. Una manera d’ajudar, especialment a l’hivern, als ocells del nostre entorn.  A les 17 h estan programats jocs de taula per a infants a partir de 3 anys. Una manera divertida i didàctica de descobrir els animals amb entretinguts jocs en família.

L’organització Events4Animals

Aquesta és la primera fira que organitza Events4Animnals on donen cabuda a associacions  animalistes i negocis diversos. L’organització va néixer fa 6 mesos i ja treballen amb esdeveniments de gran envergadura. Al tractar-se d’una primera edició no es pot preveure la quantitat de públic que assistirà a la trobada que s’espera que sigui suficient per a què la donació al Santuari Wings of Heart sigui de gran ajuda per els seus habitants.

 

Permesa l’entrada de gossos