JUSTO MOLINERO PRESENTA EL SEU PRIMER ESPECTACLE DE TEATRE AL PALAU DE CONGRESSOS DE TARRAGONA 

Justo Molinero y los Descastaos

El popular locutor Justo Molinero s’uneix als seus amics, Los Descastaos, en el seu primer espectacle que combina poemes, humor i cançons. L’espectacle arribarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el proper 20 de desembre a les 18h. Les entrades ja estan a la venda a través de www.entradasteletaxi.com a partir de 20€ (despeses de gestió no incloses).

 Ahora me toca a mí és el primer espectacle teatral del president i locutor de Ràdio TeleTaxi, Justo Molinero. Un muntatge que combina poemes, humor i cançons de la seva generació. L’espectacle, dirigit pel mateix Molinero, compta amb la presència del grup Los Descastaos, format per Montse Rodríguez, Rosa Rodríguez, Loly Cuenca, Ana Cuenca, Antonio Gómez i locutors com Robert Espada.

Amb Ahora me toca a mí, Molinero vol “trencar la màgia de la ràdio, aixecar el teló i acostar-se” a l’audiència, cosa que, assegura, “li fa molta il·lusió”. Després de 33 anys fent ràdio, Molinero es vol apropar a la seva audiència amb imatges, cançons, poesies, sainets i coples.

“(Toc, Toc) ¿Se pue’ pasar? ¿Qué hay tropa?” Així comença el poema de Rafael De León Ahora me toca a mí, que Justo Molinero va recitar en el seu moment i que cada dia els seus oients li sol·liciten per tornar-lo a escoltar. Ara, no només l’escoltaran, sinó que el podran veure recitar en directe dalt d’un escenari.

L’espectacle, que es va estrenar el passat 18 d’octubre a Granollers, està exhaurint entrades a totes les poblacions on s’està presentant: Reus, Manresa, Vic, Blanes, Vilafranca del Penedès, Lleida, Terrassa i Cornellà, entre d’altres.

JUSTO MOLINERO presenta “AHORA ME TOCA A MÍ”

Auditori August Palau de Congressos de Tarragona

Diumenge, 20 de desembre, 18 h

ENTRADES JA A LA VENDA: A la web: www.entradasteletaxi.com i al carrer Gasòmetre, 31 de Tarragona (Herboristería Naturaleza y Vida).