UNA AGENDA PER EMMARCAR

Les properes setmanes omplim l’agenda del Palau de Congressos de Tarragona amb concerts i esdeveniments de gran rellevància!  Encara es poden aconseguir entrades pel concert tribut Remember Queen , el show de Goyo Jiménez, Café Quijano, Los Secretos, el ballet de La Bella Dorment i el Tour Héroes de David Bustamante. Una cartellera amb noms i esdeveniments de primer nivell que ompliran l’auditori August del Palau de Congressos.

De moment ja s’han exhaurit les entrades pels concerts de: Luis Cepeda (22 de febrer) i Antonio Orozco (23 de març). S’espera que altres espectacles pengin també el cartell de sold out en les properes setmanes.

Durant el mes d’abril també tindrà lloc per primer cop a Tarragona ExpoNadó, una fira dedicada als nadons de 0 a 4 anys, als pares/mares i a tots els que es plantegen endinsar-se en el món de la maternitat/paternitat.

A més de les activitats d’oci, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona també acull concursos de dansa, tallers formatius i congressos. Per a continuar informats de tots els esdevenimets us podeu subscriure a la nostra newsletter.

AGENDA PALAU TGN 2019