COMUNICACIÓ I LIDERATGE A LA CONFERÈNCIA DE L’APD

APD comunicaicón y liderazgo / comunicació i lideratgeEl dijous 16 de març a les 18.30h l’Asociación para el Progreso de la Dirección (APD) oferirà la conferència “Comunciación y liderazgo para la nueva economía”. La xerrada anirà a càrrec del coach executiu José Manuel Velasco. La conferència acabarà amb un cafè networking per als assistents.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de l’APD

La comunicació ha avançat de manera exponencial els darrers anys. El canvi de paradigma ha de guiar a les empreses a la seva adaptació al nou panorama. Ja no serveixen les antigues estructures del missatge unilateral i controlat. Actualment ens movem en un món que necessita ser gestionat mitjançant converses. La correcta comunicació i el lideratge marcaran el camí a seguir per assolir l’èxit.

José Manuel Velasco és Coach Executiu de comunicació i president electe de la Global Alliance for Public Relations and Communication Management. El seu blog (www.fabulasdecomunicacion.es) és una referència dels sector de la comunicació tant a Espanya com a Llatinoamèrica.

Com en altres edicions, l’APD també té prevista la realització de la quarta edició a Tarragona del Programa Superior Executive OW: Liderazgo y Dirección de Personas.  Cinc sessions de treball on els directius aprendran les claus per a dirigir amb èxit. Mitjançant la qualitat del tracte i el seu comportament professional aconseguiran uns millor gestió d’ells mateixos per a mobilitzar i influir sobre els seus equips.

APD Lideratge de persones liderazgo de personas Programa Superior Executive OW