A LA VENDA LES ENTRADES PER STARRACO UNLIMITED 2022

 L’esdeveniment tindrà lloc el proper 19 i 20 de febrer ocupant les instal·lacions tant del Palau de Congressos com del recinte firal del Palau de Congressos amb tot tipus de contingut relacionat amb la ciència ficció i la fantasia.

En aquesta nova edició hi trobem una nova temàtica estrella: Dragon Ball. La sèrie de televisió que més van veure els nens i nenes dels 80/90.

Starraco Unlimited és un esdeveniment molt atractiu tant per tots aquells seguidors de les sagues galàctiques, personatges fantàstics, amants dels superherois i superheroïnes de MARVEL… com per famílies que tinguin ganes de veure en viu i directe aquests divertits personatges passejant com un assistent més.

Les entrades es posen a la venda anticipadament aprofitant les festes nadalenques, ja que amb uns preus de 10€ adult i 6€ nen (de 8 a 16 anys) s’han convertit també en un reclam per a regalar tant pel Pare Noel, Tió com pels Reis Mags.

L’atractiu més destacat de Starraco Unlimited són els personatges. Passejant al costat dels visitants es podran trobar a Darth Vader, Chewbacca, Predators, superherois i superheroïnes de MARVEL, personatges de videojocs, manga i anime…

Altres novetats, a part de la zona dedicada a Dragon Ball, serà KITT , també conegut com el cotxe fantàstic de Michael Knight.

Els orígens d’Starraco Unlimited

El 2017 va néixer Starraco Wars, l’esdeveniment dedicat exclusivament a la saga galàctica d’Star Wars que es va celebrar durant dues edicions al Palau de Congressos de Tarragona.

L’esdeveniment va ser un èxit i els organitzadors van decidir aprofitar l’atractiu que va generar entre el públic per ampliar continguts. Va ser en la seva tercera , celebrada el 2020 que la direcció de l’esdeveniment va passar a mans d’Ivan Carrasco ampliant temàtiques i fins i tot espais. El nom de l’esdeveniment també va canviar passant a anomenar-se per primer Starraco Unlimited.

Des dels seus inicis Starraco Unlimited ha mantingut el seu rerefons solidari i compta amb un espai per a associacions i fundacions sense ànim de lucre, entre les que podem trobar AFANOC, Asociación San Filippo Barcelona, ACE Cistinosis, Banc de Sang i Teixits, CCAR, Dona’m Ales, Team Fox y Shurikan Blau.

L’edició 2021 va venir molt marcada per la situació sanitària, convertint-se en el primer esdeveniment d’aquestes característiques que es duia a terme a Catalunya. Les dates es van haver de modificar i Starraco Unlimited es va celebrar el mes de juliol. Tot i quedar fora del seu calendari habitual, l’esdeveniment va acollir a 5.000 persones que durant tot un cap de setmana van poder gaudir de tallers, conferències, concursos, botigues i molts, molts personatges. Les mesures de seguretat i prevenció enfront la COVID19 van ser garantia perquè el públic assistent es trobés en un espai lliure de riscos.

Starraco Unlimited 2022 torna a recuperar les seves dates originals i es celebrarà al mes de febrer. La intenció de la direcció de l’esdeveniment és mantenir el mes de febrer com a cita imprescindible del calendari de tots els aficionats a la ciència ficció i la fantasia. Les entrades es poden comprar a partir del dia 1 de desembre a través de la plataforma entradium.com .

Starraco Unlimited és un esdeveniment coorganitzat amb el Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

cartell starraco unlimited 2022