Dow Ibèrica ha celebrat el seu 50è aniversari al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

L’auditori August va lluir un espectacular muntatge especialment dissenyat per a l’esdeveniment. La vetllada va finalitzar amb un còctel a la planta -2, un espai molt característic del Palau de Congressos on les parets de roca creen un ambient únic. La celebració va tenir lloc el dimecres 28 de juny.

Heinz Haller, Vicepresident Executiu i President de Dow per Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Índia (EMEAI), acompanyat per Anton Valero, Director General de Dow Ibérica, i Jaume Sariol Martí, Director del Complex Industrial de Dow Tarragona, van ser els encarregats de donar la benvinguda als més de 1.200 assistents a l’acte. Entre els assistents s’hi van citar empleats i ex empleats de la Companyia a Espanya, representants d’empres amb les quals Dow treballa o ha treballat en els projectes realitzats durant els seus 50 anys d’història a la regió, clients, representants d’altres grans empreses de la indústria, així com de la comunitat local, associacions, institucions i Administració Pública.

Dow Iberica 50 aniversario

Dow Ibèrica ha aprofitat la celebració del seu 50è aniversari per revalidar el seu compromís amb el territori, amb el seu progrés i, de manera molt especial, amb la sostenibilitat. D’aquesta manera, en el lloc de l’esdeveniment s’ha dut a terme una exposició en què, a més de recórrer les principals fites de la companyia a Tarragona en els últims 50 anys, s’hi destaca els Objectius de Sostenibilitat de Dow per a 2025 i la quantificació i contribució d’aquests a la regió Ibèrica.

L’acte va comptar amb la presència institucional del Ministre d’Economia, Indústria i Competitivitat, Luis de Guindos, de la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté i Fernàndez i de l’Alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros.