El proper 20 d’octubre, la sala Genius del Palau de Congressos de Tarragona es convertirà en l’escenari de les XV Jornades d’Actualització Terapèutica. Un matí de treball per a professionals de l’atenció primària en que es tractaran temes que els afecten en el seu treball diari.

La conferència inaugural anirà a càrrec de Joan-Ramon Laporte, director de la Fundació Institut Català de Farmacologia, i porta per títol “actualització sobre seguretat dels medicaments d’ús  comú en l’atenció primària”. La resta de la jornada es dividirà en 3 taules de debat en les que es tractaran : la prevenció i el tractament de la pneumònia i de les sobreinfeccions de les bronquièctasis, pautes de retirada de les benzodiazepines i l’abordatge dels efectes adversos dels tractaments oncològics. Tots aquests temes sempre a través de la mirada de l’atenció primària.

El proper mes de novembre el Palau de Congressos de Tarragona tornarà a ser seu dels professionals de l’atenció primària amb el  XXV Congrés d’Atenció Primària, que tindrà lloc els dies  5 i 6 de novembre.

Per a més informació:
T. 93 301 17 77
www.camfic.cat

Inscripcions:
http://activitats.camfic.cat/DetallActivitat2.aspx?id=6435