Select Page

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Divendres i dissabte, 15 i 16 d’abril, tindrà lloc el VI Fòrum EOICAT al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Dues jornades d’activitat formativa pels professors de l’Associació d’Escoles Oficials d’Idiomes de Catalunya.

Més de 250 inscrits, d’arreu del territori català, ompliran l’auditori Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona on tindran lloc les activitats conjuntes per a tots els professors. El periodista Xavier Graset serà l’encarregat de fer la conferencia inaugural sota el títol “com mantenir el bon humor”, una bona manera d’encarar la vida personal i professional per assolir l’èxit desitjat.

Les sessions es complementaran per la tarda amb tallers a la pròpia Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona. Els tallers tenen un caire formatiu més pràctic, i a diferència del matí, aquests s’estructuraran en petits grups de treball.

Així, doncs, Tarragona es convertirà durant dos dies en l’epicentre de l’estudi de les llengües i acollirà un gran nombre de visitants que a més de formar-se podran conèixer la ciutat i el seu patrimoni.

El Fòrum EOICAT es va celebrar per primer cop l’any 2006 a Girona i ja ha passat per diferents espais de la geografia catalana com Santa Coloma de Gramanet, Mataró, Sabadell i la Seu d’Urgell. L’edició del 2016, que es celebrarà a Tarragona ha superat el nombre d’inscrits de l’anterior edició que va ser de 150.