Select Page

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El Palau de Congressos de Tarragona obté el segell Safe Tourism Certified

Save Tourism Certified és un segell de garantia i certificació de la implementació del Sistema de Prevenció per a la Salut enfront la COVID19. El Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) ha certificat l’obtenció d’aquest segell en la categoria de Turisme MICE al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, que garanteix que les seves instal·lacions són segures i es compleixen totes les mesures obligatòries i recomanades per evitar el contagi de la COVID19 entre els seus usuaris i treballadors.

La presidenta de l’Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic de Tarragona (EMDET SA), Mª José López, ha destacat la satisfacció que suposa l’obtenció del segell Safe Tourism Certified i ha agraït al personal del Palau Firal i de Congressos la seva implicació i treball. Una certificació que com bé diu Mª José López afegeix confiança en el desenvolupament correcte de l’activitat i és garantia de seguretat tant pels treballadors com pels usuaris de les instal·lacions.

Des dels inicis de la pandèmia el Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha col·laborat per evitar la propagació de l’epidèmia. El recinte firal s’ha convertit en múltiples ocasions en un espai per a realitzar campanyes de donació de sang. Es va cedir l’ús de material a la Creu Roja durant l’Estat d’Alarma i es va reduir al mínim indispensable la celebració d’esdeveniments.

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha volgut obrir les seves portes oferint als usuaris una garantia de seguretat. Per aquest motiu, ha implementat totes les mesures de prevenció enfront la COVID19 i s’ha certificat com a espai segur amb el segell Safe Tourism Certified. La marca s’ha obtingut després d’una auditoria realitzada per una empresa independent.

La desinfecció dels espais amb llum ultravioleta UV-C i la neteja exhaustiva i amb major freqüència, el manteniment de la distància mínima interpersonal de seguretat amb el bloqueig de butaques i separació de cadires, la presa de temperatura als assistents, gel hidroalcohòlic a disposició dels usuaris, mascaretes, senyalització de circuits i fluxes de circulació, la creació d’un comitè de seguretat intern, avisos sonors, cartells informatius… i una gran conscienciació dels treballadors són les principals mesures que ha implementat el Palau de Congressos per a l’obtenció del segell Safe Tourism Certified.

El Palau Firal i de Congressos ja ha retornat a l’activitat amb totes les garanties de seguretat. Aquesta setmana s’ha celebrat el I Congrés UGT-FICA Catalunya i a partir del proper cap de setmana i durant el mes d’octubre celebrarà 3 espectacles, 2 jornades professionals i l’exposició Dinosaurs Tour.