Select Page

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La tranquilitat de treballar en un espai segur

La seguretat dels usuaris i treballadors del Palau Firal i de Congressos de Tarragona sempre ha sigut un dels seus pilars.

La situació sanitària actual ha fet que s’adoptin noves mesures a les instal·lacions. Senyalització de fluxes d’entrada i de sortida, aforament acotat per a garantir la distància de seguretat entre els espectadors, dispensadors de gel hidroalcohòlic, desinfecció i neteja exhaustiva, obligatorietat de l’ús de mascareta, presa de temperatura… són algunes de les mesures que s’han integrat per a garantir un espai segur.

Tenir cura de la seguretat d’usuaris i treballadors és una tasca que ve de lluny.

El Palau Firal i de Congressos sempre ha vetllat per garantir esdeveniments en els que poder gaudir amb la màxima tranquilitat. És per això, que des del 2012 les instal·lacions són espai cardioprotegit i el personal es forma periòdicament amb cursos teòrics i pràctics. També es realitzen altres formacions per a poder afrontar qualsevol tipus d’emergència que pugui sorgir en un espai d’aquestes característiques.