Select Page

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

20 de novembre de 2021 | 21 h

ALCHEMY PROJECT dIRE sTRAITS LIVE EXPERIENCE

Alchemy Project interpreta el més important i recordat concert de Dire Straits, si Gira Love Gold de 1983, també denominat «Alchemy», i que s’ha convertit en un clàssic de segle XX, incloent temes emblemàtics com Sultans of Swimg, Romeu & Juliet , Tunnel of Love, Telegraph Road, etc. El concert va ser editat en àudio i vídeo, però a causa dels seus més de 2: 30h. de durada, molts temes van quedar fora d’aquell doble disc.

És per això que Alchemy Project, rescata l’espectacle original i complet que es va realitzar el 22 i 23 de Juliol de 1983 al Hammersmith Odeon de Londres, i que mai abans ha estat interpretat íntegrament per cap grup, ja que s’inclourà els temes descartats en el doble disc «Portobello Belle», «Industrial Disease» o «Twisting By The Pool».

A més, Alchemy Project fa un pas més per a delit dels fans, interpretant un tema inacabat per Dire Straits, de què només s’ha pogut sentir fins a la data 1 minut de gravació procedent d’un assaig de la mítica banda, i que «Alchemy Project »ha conclòs i publicat dit tema a el complet, aconseguint una durada de 5 minuts, respectant fidelment el més pur estil de la formació en aquella època, i amb arranjaments i parts mai abans escoltades.

Es tracta del tema «Making Movies», que no va ser inclòs en l’àlbum de mateix títol.

Venda d’entrades per El Corte Inglés:

Venda d’entrades per Giglon: