Select Page

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La XXXIV Reunió de Ginecòlegs i Obstetres  i la XI Reunió de Llevadores i Infermeres de les Comarques Catalanes tindran lloc aquest divendres al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. La jornada serà un punt de trobada de més de 300 professionals d’obstetrícia i ginecologia.

Una manera d’avançar per a la millora en la salut sexual i reproductiva i donar resposta a les necessitats actuals de les dones.

Els objectius

Abordar temes relacionats amb les urgències a ginecologia i obstetrícia. Actualitzar els conceptes relacionats amb el risc obstètric. Debatre sobre l’atenció al part de baixa intervenció i el model de futur de les maternitats catalanes, entre altres.

Les dues reunions començaran a les 8.30h i finalitzaran a les 14h. Per la tarda s’uniran en una sessió conjunta per intercanviar experiències entre els professionals que tenen cura de la salut sexual i reproductiva des dels diferents àmbits assistencials.

Organitza

Les reunions estan organitzades per l’Hospital Joan XXIII i l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla juntament amb la Fundació URV.

congrés ginecologia, obstetrícia, llevadores, infermeres