Select Page

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La Sociedad Española de Psicogeriatría (SEPG) ha escollit el Palau Firal i de Congressos de Tarragona per acollir la seva XXII Reunió Anual el proper mes de febrer. De l’11 al 13 de febrer prop de 300 professionals de la salut es trobaran a la ciutat de Tarragona per posar al dia els seus coneixements i investigacions en el camp de la psicogeriatria.

La SEPG es troba amb un gran repte demogràfic ja que la tendència global és la d’atendre cada cop més a un major nombre de pacients d’avançada edat amb una major complexitat en quant a quadres clínics, terapèutics i assistencials. A la vegada que els recursos econòmics sovint es redueixen.

Tres dies de congrés que representen una gran oportunitat per actualitzar i ampliar els coneixements de la salut mental de les persones grans. Per dur a terme aquesta tasca la SEPG ha estructurat un programa congressual compost per nombrosos debats, simposis, tallers i ponències de grans professionals del sector.
Podeu consultar el programa del congrés a aquí.