Select Page

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

EVENTS4ANIMALS 1ª FIRA ANIMALISTA I ECOLÒGICA A TARRAGONA

Diumenge 4 de març, de 12 h a 20 h, tindrà lloc la primera fira animalista i vegana de Tarragona al recinte firal del Palau de Congressos, situat davant l’estació RENFE. L’accés serà gratuït.

Els responsables d’aquesta iniciativa són Events4Animals, una organització vegana que es dedica a realitzar esdeveniments benèfics a favor dels Santuaris d’Animals d’Espanya. La fira s’adreça a tots els amants dels animals.

Què trobarem a la fira?

Dins la fira hi trobarem més de 60 estands, espais solidaris de diferents entitats animalistes, venda de roba, complements per animals, bijuteria, cosmètica, estands de restauració i begudes,  i un espai habilitat amb taules i cadires per dinar còmodament. El menjar que es podrà degustar durant la 1a Events4Animals de Tarraco serà 100% vegetal, apte per a vegans i no vegans: hamburgueses , pizzes, entrepans, burritos, reposteria…

A més, es podrà accedir a diferents xerrades. Es prega puntualitat en les xerrades ja que  l’aforament a les conferències està limitat a 100 persones.

Conferències:

  • 12:30h a 13:10h – Showcooking –  Vegan Factory
  • 13:15h a 14:15h – Taller de cosmética –  Maison Karité
  • 14:30h a 14:50h – Activismo en la calle – Anonymous for the Voiceless
  • 14:50h a 15:10h – Activismo en la calle –  Barcelona Animal Save
  • 15:15h a 15:55h – Events4Animals –  Óscar L. Sánchez
  • 16:00h a 17:20h – Educación canina –  David Ballabriga Ezquerra
  • 17:30h a 18:40h – Derecho Animal –  Laia García Aliaga – Abogada
  • 18:45h a 19:45h – Alimentación integral –  Manel Abadía

Activitats infantils

També hi ha programades dues activitats infantils a càrrec de Dekimba, una organització que treballa per ajudar als més petits a créixer considerant a la resta d’animals éssers a tenir en compte, respectar i protegir. A les 13 h s’impartirà un taller pensat per a nens a partir de 5 anys. L’activitat consistirà en la construcció de menjadors per a ocells amb materials reciclats. Una manera d’ajudar, especialment a l’hivern, als ocells del nostre entorn.  A les 17 h estan programats jocs de taula per a infants a partir de 3 anys. Una manera divertida i didàctica de descobrir els animals amb entretinguts jocs en família.

L’organització Events4Animals

Aquesta és la primera fira que organitza Events4Animnals on donen cabuda a associacions  animalistes i negocis diversos. L’organització va néixer fa 6 mesos i ja treballen amb esdeveniments de gran envergadura. Al tractar-se d’una primera edició no es pot preveure la quantitat de públic que assistirà a la trobada que s’espera que sigui suficient per a què la donació al Santuari Wings of Heart sigui de gran ajuda per els seus habitants.

 

Permesa l’entrada de gossos